BIST 10.674
DOLAR 32,18
EURO 34,94
ALTIN 2.423,46

En çok kazanan kadınlar

En çok kazanan kadınlar

Forbes'un 2010 yılı için hazırladığı "en çok kazanan kadınlar" listesine göre, hollywood'un en çok kazanan kadınlarının yarısı 30 yaşın altında.lady gaga, miley cyrus, taylor swift ve beyonce gibi genç kadınlar listeye dahil olunca, bu yılın en çok kazananları deneyimli yaşlılar değil gençler...

En çok kazanan kadınlar

Forbes'un 2010 yılı için hazırladığı "en çok kazanan kadınlar" listesine göre, Hollywood'un en çok kazanan kadınlarının yarısı 30 yaşın altında.

Lady Gaga, Miley Cyrus, Taylor Swift ve Beyonce gibi genç kadınlar listeye dahil olunca, bu yılın en çok kazananları deneyimli yaşlılar değil gençler oldu. Bu dört isim toplamda 200 milyon sterlinlik kazançları ile en çok kazananlar listesindeki yerlerini perçinledi.

En çok kazanan kadınlar

56 yaşındaki talk şov kraliçesi Oprah Winfrey ise 315 milyon dolarlık serveti ile birinciliğini korumaya devam ediyor.

En çok kazanan kadınlar

Winfrey, ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show programlarından birisi olan ve kendi adıyla anılan The Oprah Winfrey Show'un yapımcısı ve sunucusu.

En çok kazanan kadınlar

Winfrey'in serveti, sahip olduğu dev medya şirketinden geliyor. Gelecek yıl da kendi TV ağını açması beklenen Winfrey'in kazancının rekor düzeye ulaşması bekleniyor.