BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

En acı tören! 11 aylık bebeğinin yastığına sarıldı

Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği için tören düzenlendi. Hain saldırıda eşi ve bebeğini kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, tören sırasında evladının yastığına sarılarak üzüntüsünü yaşadı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya için Selahaddin Eyyubi Havalimanında tören düzenlendi.

EVLADININ YASTIĞINA SARILDI: Hain saldırıda eşi ve bebeğini kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, tören sırasında evladının yastığına sarılarak üzüntüsünü yaşadı.

Gelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıGelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıGelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıGelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN



Sitene Ekle
Etiketler