BIST 8.798
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,30

En acı kare bebek çocuk dinlemeden...

En acı kare bebek çocuk dinlemeden...

Esed'in Doğu Guta’daki bombardımanında enkazda kalanların imdadına yetişen Beyaz Baretliler üyesi Said el Masri bu kez bombalanan sokağa gittiğinde kendi evinin de yerle bir olduğunu gördü. Kanlar içindeki 3 aylık bebeğini evden çıkaran baba feryatla hastaneye koştu.

En acı kare bebek çocuk dinlemeden...

Suriye'deki iç savaş devam ederken Esed'in zulmü de son bulmuyor. Esed son olarak yine bombaladı, yaktı, yıktı. Bundan de yine en fazla çocuklar etkinledi. Esed rejiminin Doğu Guta’daki bombardımanında 2 günde 100’ü aşkın sivil öldü. Enkazda kalanların imdadına yetişen Beyaz Baretliler üyesi Said el Masri bu kez bombalanan sokağa gittiğinde kendi evinin de yerle bir olduğunu gördü. Kanlar içindeki 3 aylık bebeğini evden çıkaran baba feryatla hastaneye koştu.

En acı kare bebek çocuk dinlemeden...

Suriye’nin Doğu Guta bölgesinde, Beşşar Esed rejiminin saldırısında bebeğini kurtarırken görüntülenen Doğu Gutalı babanın yaşadığı dehşet, dikkatleri yeniden bölgeye çekti. Şam’ın muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta bölgesine yönelik Esed ordusunun bombardımanında son 2 günde 107 sivil hayatını kaybetti. Gerçek bir trajediye sahne olan bölgede yaralıların imdadına Beyaz Baretliler yetişiyor. Beyaz Baretliler görevlisi olarak şimdiye dek çok sayıda mazlumu enkaz altından çıkaran Said el-Masri, dün bomba yağan sokaklardan birine gittiğinde, kendi evinin de enkaza dönüştüğünü gördü.

En acı kare bebek çocuk dinlemeden...

Masri, yıkılan evinin molozları arasından 3 aylık bebeği İbrahim’i çıkardı. Kafası kanlar içinde kalan bebeğini hastaneye yetiştirme umuduyla çırpınan baba, olay anı sırasında böyle fotoğraflandı.

En acı kare bebek çocuk dinlemeden...

İbrahim bebeğin hayatta olup olmadığı şimdilik öğrenilemezken saldırıda çok sayıda çocuk da yaralandı.