BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Emrah Serbes tutuklandı: Götürülürken böyle bağırdı!

Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes bugün sosyal medyadan şoke eden bir paylaşım yaptı. Serbes, 22 Eylül'de gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı.

İZMİR-Aydın Otoyolu'nda, 22 Ağustos’ta başka bir otomobilin çarpmasıyla kontrolden çıkıp takla atan otomobildeki 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik yaşamlarını yitirdiği kazada diğer aracı kendisinin kullandığını itiraf ederek, Torbalı Adliyesi'ne gelerek teslim olan Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes önce Cumhuriyet savcısına ifade verdi. Serbes ardından, tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Serbes tutuklandı.

Emrah Serbes, jandarmalar eşliğinde cezaevine götürülürken "Yakınlarından özür dilerim. Hiçbir şey bir genç kızın hayatı etmez. Yere batsın Emrah Serbes. Emrah Serbes, sonunda 'T' yok. Bundan sonra benim sonumda hiçbir şey yok. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacağım. Keşke ben ölseydim o kazada. Çok özür dilerim herkesten" dedi.

Sitene Ekle