BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu isyan ettiren kıyaslama

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu isyan ettiren kıyaslama

Bazı sosyal medya hesapları, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın fotoğraflarını yan yana koyup Semiha Hanım'a saldırdı. Bu çirkinliğe Dilek İmamoğlu isyan etti... Bakın Semiha Hanım için ne dedi?..

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu isyan ettiren kıyaslama

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu bu kez eşi Dilek İmamoğlu anlattı. Dilek İmamoğlu, AK Parti'nin İstanbul Büşükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile kendisinin fotoğraflarını yan yana koyup kıyaslama yapanlara 'insanlık dersi' verdi. Dilek İmamoğlu, "Bu tarz paylaşımların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum" dedi. İşte Emrem İmamoğlu ile Dilek İmamoğlu'nun Cumhuriyet'e yaptıkları açıklamalardan satır başları...

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu isyan ettiren kıyaslama

EKREM İMAMOĞLU: Beni en iyi tanıtan kelime çalışkanlık. Yaşamımda belli başlı prensiplerim var. Bunlardan biri dürüstlük. Kesinlikle karşımdaki insanların dürüst olmasını isterim. Yalanın hayatımın hiçbir evresinde olmasını istemem. Bir diğeri de tutamayacağım sözü asla vermem. Hayatım boyunca ajanda tuttum. Liseden beri yıllık ajandalarım var ve gün gün ne yapıp ne yapmayacağımı hep yazdım. Ayrıca sorumluluk almayı seven bir yapım da var. Sorumluluk aldığımda veya birine sorumluluk verdiğimde onun mutlaka takibini yaparım. Kısaca çalışkan ve işkolik yapıya sahip biriyim.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu isyan ettiren kıyaslama

ŞENOL GÜNEŞ GİBİ OLMAK İSTEDİM... Futbolu çok seviyorum. 15 yaşında Trabzon Lisesi futbol takımının kalesindeydim. 18 yaşımda ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde üniversite öğrencisiyken yine kalecilik yapıyordum. Futbol hayatına Trabzon’da kalecilikle başlayan Şenol Güneş’i çok seviyordum. Ben de onun gibi kaleciydim. Hatta Trabzonspor’a onun yerine kaleci olmak istiyordum. Ama kısmet olmadı. Otuzlu yaşlarda kulübe yöneticilik yaptım. Çok genç yaşta yöneticilik yaptım. Kalecilikte Şenol Güneş’i idealime koymuştum. Hâlâ da başarılarını alkışlıyorum. Şimdi ise iyi bir futbol izleyicisiyim. Eşim Galatasaraylı. Oğullarım Trabzonsporlu ama kızımın henüz bir takımı yok. Onu da bu yöne çekeceğiz.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu isyan ettiren kıyaslama

DİLEK İMAMOĞLU: 2 YILDA EVLENDİK... İlkokulu Trabzon’da okudum. Lise ve sonrası İstanbul’da. İşletme üzerine Kadir Has Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptım. Şimdi ise doktora çalışmam var. Ailemin tekstil firmasında finans alanına bakıyordum. Eşimle üniversiteye hazırlandığım dönemlerde aile ortamında tanıştık. Sonra da görüşmeye devam ettik. 2 yıl birbirimizi tanıdıktan sonra da evlendik. 23 yıldır evliyiz ve 2’si erkek 1’i kız üç çocuğumuzla mutlu yaşıyoruz.