BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.434,56
MEDYA

Egosu tavan yapınca... Stüdyodan çekip gitti

Zuhal Topal'la programında gergin anlar yaşandı. Hanife, geçen hafta tanıma kararı aldığı Yunus Bey ile ilgili olumsuz karar verince, kamera karşısında ilginç diyaloglar beraberinde geldi. İşte canlı yayında yaşananlar...

Fox Tv'de yayınlanan Zuhal Topal'la programında gergin anlar yaşandı. Talibi Yunus Bey ile verdikleri kararı açıklamak üzere stüdyoya gelen Hanife Hanım, Yunus Bey'in sözleri karşısında büyük şok yaşadı.



'Ben Hanife Hanım için bir şanstım ve o şansı kaybetti.Size en yakın ve en yakışacak aday bendim.Burak Özçivit'i bekliyorsanız beklemeyin. Ben de Fahriye Evcen'i bekliyorum ama gelmiyor.' diyen Yunus Bey, gelin adayını çileden çıkarttı. Canlı yayında neden insanların üzerine bu kadar geldiğini sorgulayan Hanife, adeta isyan etti.



'Daha 21 yaşındayım. Bu kadar erleştiriyi hak etmiyorum. Ben küçükken annem, ölen kardeşimle birlikte 2,5 yıl hastanede kaldı. Ben o süreçte hem kardeşlerime annelik yaptım, hem evin düzenini sağladım, hem de komşuluk ilişkilerimi hiç bozmadım. Ben yaşlı başlı kadınlarla gün yapardım, yardıma ihtiyacı olana yardım ederdim. Küçük yaşta ne şimdi ne de önceden bu kadar sorumluluğu hiçbir çocuk üstlenmiyordu.' diyen genç gelin adayı Hanife, yapılan eleştirilere daha fazla dayanamayarak stüdyoyu terk etti.



İşte canlı yayındaki o anlar...

Sitene Ekle