BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.509,17

Ebru Şallı'ya ''ikinci kadın'' şoku!

Ebru Şallı'ya ''ikinci kadın'' şoku!

Ebru Şallı son dönemde evli olduğu ortaya çıkan Uğur Akkuş ile olan birlikteliği ile gündemde. ''Kandırıldım'' gibi açıklamalar yapan Şallı ikinci bir şok yaşıyor. Hakkında ikinci kadın davası açılıyor.

Ebru Şallı'ya ''ikinci kadın'' şoku!

10 yıllık evli Uğur Akkuş'la birlikte olan Ebru Şallı, "Uğur'un evli olduğunu biliyordum" diye konuşunca; Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, Şallı'ya 'ikinci kadın' davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.

Ebru Şallı'ya ''ikinci kadın'' şoku!

Ünlü manken Ebru Şallı, geçtiğimiz hafta evli ve iki çocuk babası Uğur Akkuş ile Bodrum'da teknede görüntülenmiş, bu olayın ardından hem Şallı, hem de Uğur Akkuş'un 10 yıllık eşi Gonca Akkuş, çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Akkuş'la üç aydır birlikte olan Şallı, "Uğur'un evli olduğunu biliyordum ancak Uğur, üç yıldır eşinden ayrılmaya çalışıyordu. Açılmış davaların hepsini de gördüm. Hatta evlerini bile ayırmışlardı" diye konuşmuştu.

Ebru Şallı'ya ''ikinci kadın'' şoku!

Dilek Yaman'ın haberine göre; İhanetle sarsılan Gonca Akkuş, Şallı'nın yaptığı bu itirafın ardından ünlü mankene 'ikinci kadın' davası açmaya hazırlanıyor. Akkuş, önceki gün avukatına talimat vererek, evli olduğunu bilerek eşiyle ilişki yaşayan Şallı'ya tazminat davası açılmasını istedi.

Ebru Şallı'ya ''ikinci kadın'' şoku!

Öte yandan aldatılan eş Gonca Akkuş, Ebru Şallı'nın "Üç yıldır boşanma davaları devam ediyordu" açıklamasına karşılık ise "Uğur'a iki kez boşanma davası açmıştım ama sonra barıştık. Şu an darp dışında süren bir davamız yok ama yeni davalar açacağız" demişti. Akkuş; eşinin Ebru Şallı ile birlikte olduğunu gazetelerden öğrenip büyük şok geçirdiğini ve karnındaki dokuz haftalık bebeğini yaşanan olaylar yüzünden aldırmak zorunda kaldığını söylemişti.