BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.424,27
MAGAZİN

Ebru Gündeş'ten büyük sürpriz hayranları coştu

İran asıllı iş insanı Reza Zarrab'la evli olan ve hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş, yeni çıkaracağı albümünün yayın tarihini Instagram hesabından duyurdu. Paylaştığı video ile albümünün çıkış tarihinin 31 Ocak olduğunu ilan etti.

New York'ta yargılanan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'la evli olan ve hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş, yeni çıkaracağı solo albümünün yayın tarihini Instagram hesabından duyurdu. Ebru Gündeş, paylaştığı video ile albümünün çıkış tarihinin 31 Ocak olduğunu ilan etti. Şarkıcının paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce yorum ve beğeni yağdı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, paylaştığı video ile albümünün çıkış tarihinin 31 Ocak olduğunu ilan etti. Şarkıcının paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce yorum ve beğeni yağdı. Ebru Gündeş'in takipçileri de müjdeli habere sessiz kalmadı. Ebru Gündeş'in bir takipçisi paylaşıma, "Yeni albümünü dört gözle bekliyoruz." yorumunu yaptı.

İKİNCİ BEBEK YOLDA MI? Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda eşi Reza Zarrab'ın yanına gitmişti. İddialara göre yeniden anne olmak isteyen Ebru Gündeş'in vücudundaki şişlikler hamile olduğunun göstergesiydi.

Sitene Ekle
Etiketler