BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47

Dünyanın en tuhaf insanları!

Dünyanın en tuhaf insanları!

Dünya’nın en ilginç özelliklerine sahip insanlar listemizde sizi süprizler bekliyor. gözleri olmadan görmeyi başarabilen bir adam , suya alerjisi olan bir kadın , soğuğu hissetmeyen buzadam , hiçbirşeyi unutmayan bir kadın ve daha fazlası … çok şaşıracaksınız !

Dünyanın en tuhaf insanları!

Dünya’nın en ilginç özelliklerine sahip insanlar listemizde sizi süprizler bekliyor. Gözleri olmadan görmeyi başarabilen bir adam , suya alerjisi olan bir kadın , soğuğu hissetmeyen buzadam , hiçbirşeyi unutmayan bir kadın ve daha fazlası … Çok şaşıracaksınız !

Dünyanın en tuhaf insanları!

Teknolojiye Alerjisi Var

Şaka gibi ama gerçek. Bir insan nasıl olurda bu zamanda teknolojik aletlerden uzak kalabilir ? Araba kullanmak , cep telefonuyla konuşmak ya da mikrodalgada yemek pişirmek bunlar 39 yaşındaki Debbie Bird’ün asla yapamayacağı şeyler arasında.

Dünyanın en tuhaf insanları!

Çünkü Bird’ün 21. yy’a ait olan tüm teknolojilere alerjisi var. Spa müdürü olarak çalışan Bird, eğer teknolojik dalgalara yaklaşırsa cildi biranda kızarmaya ve gözleri şişmeye başlıyor. Bu yüzden sağlıklı olabilmek için evinde teknolojik aletlerin hiçbirisi bulunmuyor.

Dünyanın en tuhaf insanları!

Hıçkırığını Durduramıyor

24 yaşındaki Chris Sands her 2 saniyede bir hıçkırıyor. Hatta bazen uyurken bile hıçkırmaya devam ediyor. Bundan kurtulmak için sayısız tedavi deneyen Chris bir türlü hıçkırmaktan kurtulamamış.