BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
MAGAZİN

Dünyaca ünlü pilot Hamilton'dan Yunanistan'ı rezil eden paylaşım

İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, Muğla Göcek'te tatil yaptığı bir koyda çevreye atılan çöpleri topladı. Şampiyon o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

2007'de adım attığı Formula 1 kariyerinde 4 şampiyonluğu bulunan 33 yaşındaki Büyük Britanyalı Lewis Hamilton, tatil yaptığı Mykonos'ta çöp topladı! Twitter hesabından yaklaşık 1 dakikalık bir video yayınlayan şampiyon pilot, bu durumu "iğrenç" olarak niteledi.

Mykonos'un dünyanın en güzel yerlerinden biri olarak vurgulayan Hamilton, "Arkadaşlar şu anda dünyanın en güzel yerlerinden birindeyim ve burada bir sürü çöp bulduk, temizlemeye başladık. Satın aldığınız ve etrafa attığınız plastiklerin neye yol açtığını görmenizi istedim. Bu iş yanlış. Sadece iğrenç" ifadelerini kullandı.

İnsanları düşünmeye davet eden şampiyon pilot, "İşiniz bittiğinde bunları denize atıyorsunuz. Biraz düşünün. Bu konu hakkında biraz kafa patlatın. Geldiğimizde buranın her yeri plastik şişelerle doluydu. Aynı şekilde strafor da almayın, büyük ya da küçük. Plastik, strafor, lütfen bunları kullanan markaları desteklemeyin, bunları satın almayın." dedi.

Hamilton, Eylül 2017'de vegan olduğunu açıklamıştı.

Sitene Ekle