BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.429,27
GÜNCEL

Dünya bu görüntüyü konuşuyor okyanus suyu kayboldu

Dünyanın en görkemli deniz kıyılarının bulunduğu Bahamalar'da bir adanın çevresindeki okyanusun suyu, saatte 290 km'yi bulan rüzgarın etkisiyle çekildi.

Irma kasırgasının ardından Bahamalar'da okyanus suyunun çekilmesi sosyal medyada paniğe sebep oldu. Neyse ki korkulan olmadı, çekilen sular, tsunami şeklinde değil, ağır ağır yerine geldi.

Bölgede satte 290 km'yi bulan süratle esen Irma Kasırgası geçtiği her yeri yerle bir ederken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü korkuyu daha da artırıyor. Irma Kasırgası'nın etkili olduğu yerlerden biri olan Bahamalar'da okyanus yok oldu. Korkunç kasırganın yarattığı basınç nedeniyle olağanüstü bir hava olayı medana geldi ve sular çekildi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle