BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83

Düğünü basıp ortalığı kan gölüne çevirdi! İşte katliam anları

Düğünü basıp ortalığı kan gölüne çevirdi! İşte katliam anları

ANKARA'da geçen yıl, yanındaki iki kişiyle akrabalarının düğününü basan Oğulcan Altınışık'ın, 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı olayın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Düğünü basıp ortalığı kan gölüne çevirdi! İşte katliam anları

SAVCI 3'ER KEZ MÜEBBET İSTEDİ: Olayın ardından yakalanan 3 şüpheli, tutuklandı. Şüpheliler hakkında kasten adam öldürmek, kasten adam öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından dava açıldı. Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve yaklaşık bir yıl süren davanın geçen haftaki celsesinde mütalaasını açıklayan savcı, her 3 sanık için de kasten adam öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs suçlarından 3'er kez müebbet hapis istedi. Mahkeme, savcının mütalaasına karşı sanık avukatlarının savunma hazırlaması için duruşmayı erteledi.

Düğünü basıp ortalığı kan gölüne çevirdi! İşte katliam anları

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA: Dava dosyasına giren düğün salonuna ait güvenlik kamera görüntüleri ise yaşanan korku ve paniği gözler önüne serdi. Görüntülerde, Oğulcan Altınışık, salonda önünden geçen gruptan önce Celal Altınışık'a, ardından da kendisine yaklaşan Soner Yıldız'a ateş ediyor. Tekrar sol tarafa dönen saldırgan, yerde yatan Celal Altınışık'a bir kez daha ateş ediyor. Saldırgan, bu kez de Celal Altınışık'ı kaldırmaya çalışan Erman Altınışık'a 3 kez ateş ediyor. Fuaye alanı birden karışıyor ve insanlar korku içinde sağa sola kaçışıyor. Olay yerinde bulunan onlarca küçük çocuk büyük bir tehlike yaşıyor. Kaçmaya çalışan bir çocuk, düşerek Oğulcan Altınışık'ın ayağının altında kalıyor. Son anda bir kadın küçük çocuğu çekerek kurtarıyor. Rastgele ateş etmeye devam eden Oğulcan Altınışık, sonra hızla fuaye alanını terk ediyor. Bu sırada yanında bulunan Altan Atılgan da kaçarken belindeki silaha elini atıyor. Düğün salonu girişinde elinde tabancaya bekleyen Caner Altınışık ise, Oğulcan Altınışık ve Altan Atılgan'ın kaçmalarına yardım ederken kamera görüntülerine yansıyor.

Düğünü basıp ortalığı kan gölüne çevirdi! İşte katliam anları

SALONDA DA PANİK YAŞANDI: Fuaye alanında yaşanan olay sırasında hemen bitişiğindeki salonda halay çekerek eğlenen yüzlerce kişi, silah sesleri üzerine bir anda sağa sola kaçışıyor. Korunmak isteyenler kendilerini masaların altlarına ve duvar diplerine atıyor. Ölenlerin yakınlarının sinir krizi geçirmesi ve olay sonrası saldırıya uğrayanların karga tulumba taşınması da kameraya yansıyor.