BIST 10.241
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.395,91

Düğünde 3 yaşındaki kıza tecavüze kalkıştı! Çırılçıplak...

Düğünde 3 yaşındaki kıza tecavüze kalkıştı! Çırılçıplak...

ADANA'da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde 3 yaşındaki kıza tecavüz etmek isteyen, Sedat Keser (20), vatandaşlarca fark edilince linç edilmek istendi. Çıplak halde evden kaçan ve sokakta koşan sapık, hastaneye çarşafa sarılıp getirildi. İfadesinde "Sarhoştum, pişmanım" dedi.

Düğünde 3 yaşındaki kıza tecavüze kalkıştı! Çırılçıplak...

ADANA'da kan donduran bir tecavüz girişimi yaşandı. Sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde 3 yaşındaki kıza tecavüz etmek isteyen, Sedat Keser (20), fark eden vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Çıplak halde evden çıkıp, sokakta koşmaya başlarken yakalanan şüpheli, sağlık kontrolüne de çarşafa sarılıp getirildi. Sapık Sedat Keser tutuklanarak il dışındaki bir cezaevinde hücreye konuldu. Ailenin komşusu olduğu öğrenilen Keser'in evi molotofla yakıldı. Ayakkabı boyacılığı yapan Keser ifadesinde "Sarhoştum, pişmanım" dedi...

Düğünde 3 yaşındaki kıza tecavüze kalkıştı! Çırılçıplak...

UYUYAN BEBEĞİ SOYDU KENDİ DE SOYUNDU: Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burda annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarttı. Bu sırada düğündeki davetlilerinden bir kişi, tuvalet ihtiyacını gidermek için eve girdiğinde, Sedat Keser'i üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Sedat Keser'e saldırdı. Evden gelen bağırma sesini duyan diğer davetlilerde Sedat Keser'e saldırıp, linç etmek istedi.

Düğünde 3 yaşındaki kıza tecavüze kalkıştı! Çırılçıplak...

ÇIRILÇIPLAK SOKAĞA ATTI KENDİNİ: Şüpheli Sedat Keser, çıplak halde evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı. Vatandaşların ve polisin kovaladığı şüpheli, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük kız ise, çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan Sedat K., sağlık kontrölüne çarşafa sarılı halde getirildi. Küçük kızın yakınları, zanlının sağlık kontrolüne getirildiği hastaneye gelerek, saldırmak isteyince polis, Sedat K.'yı arka kapıdan çıkardı. Çevik Kuvvet polislerinin yoğun güvenlik önlemi altında çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen Sedat K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Keser, linç edilmemesi için Adana dışında bir cezaevinde hücreye konuldu.

Düğünde 3 yaşındaki kıza tecavüze kalkıştı! Çırılçıplak...

BAŞINA EKMEK TAHTASIYLA VURDUK: Ailecek psikolojilerinin bozulduğunu söyleyen küçük kızın teyzesi Semiha Ö., "Yatak odasında, çıplak halde görünce, başına ekmek tahtasıyla vurduk. Kızımız, ameliyattan çıktı. Tek isteğimiz, bu cani idam edilsin" dedi. Anne Türkan Ç. ise olayın ardından psikolojik tedaviye alındı.