BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
MEDYA

Dolunay 21. bölüm fragmanı

Dolunay dizisi 21. yeni bölümüyle 26 Kasım 2017 Pazar akşamı Star'da olacak. Dolunay'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Dolunay 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 26 Kasım 2017 Pazar akşamı Star'da...

Ferit Aslan, işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir. 

Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir. 

Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur.

Sitene Ekle