BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.439,26
MEDYA

Dolunay 14. bölüm 2. fragman

Dolunay dizisi 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dolunay 14. bölümüyle 3 Ekim 2017 Salı akşamı Star TV'de olacak. Dolunay'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak? Nazlı ve Ferit evlenecek mi?

Dolunay dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının sevilen gençlik dizisi Dolunay’ın 14. bölüm 2. fragmanına Ferit’in evlilik teklifi damga vurdu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Ferit ve Nazlı evlenecek mi? İşte sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini veren Dolunay yeni bölüm fragmanı...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

Sitene Ekle