BIST 10.400
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.402,15

Doğaüstü açıklanamayan olaylar

Doğaüstü açıklanamayan olaylar

Dünyada insan aklının çözemediği, bilimin açıklayamadığı, insanları dehşete düşüren birçok doğaüstü olay oluyor.işte akıllarda soru işaretleri oluşturan o ilginç olaylar...

Doğaüstü açıklanamayan olaylar

Dünyada insan aklının çözemediği, bilimin açıklayamadığı, insanları dehşete düşüren birçok doğaüstü olay oluyor.

İşte akıllarda soru işaretleri oluşturan o ilginç olaylar...

Doğaüstü açıklanamayan olaylar

Google Earth'de görülen uçan otomobil!

2006 yılının ocak ayında Google Earth'de "havada duran" yani uçan bir otomobil görüntülendi. Avustralya'nın Perth şehrinde ise bir evin garajında uçan diğer bir otomobile rastlandı.

Tüm bu görüntüler, Google Earth'in özel sayfasında da yayınlandı. İki görüntüde de aracın, havada olduğu yere düşen gölgesinden de anlaşılabiliyor.

Doğaüstü açıklanamayan olaylar

Fotoğraftaki büyükanne hayaleti

Amerika'da 2009 yılının ağustos ayında yeğeninin fotoğrafını çeken küçük kız, 1990 yılında ölen büyükannesinin de fotoğrafa girdiğini görünce şok geçirdi.

Doğaüstü açıklanamayan olaylar

Bilinmeyen güç tarafından öldürülen dağcılar

1959 yılında dondurucu soğukta kamp yapan dokuz dağcı esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Dağcılardan altısının hipotermia (vücut ısısının düşmesi) yüzünden, bir
tanesinin de başına aldığı bir darbe yüzünden öldüğü belirlendi.

Geri kalan iki tanesinin göğsünde neden olduğu bilinmeyen kırıklara rastlandı. Kadınlardan birinin dili kopmuştu. Cesetler üzerinde yapılan incelemede yüksek dozda radyoaktif maddeye rastlandı. Dağcıların öldüğü noktada sadece kendi ayak izleri olduğu gözlendi.