BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.425,79

Dizilerdeki çekim hataları

Dizilerdeki çekim hataları

Aşk-ı memnu dizisinde güldüren hatahalit ziya uşaklıgil'in eserinden uyarlanan tv dizisi aşk-ı memnu'da yapılan çekim hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı. beren saat'in canlandırdığı bihter karakteri bir yandan oturmuş makyajını yapıyor bir yandan da iphone markalı cep telefonuyla konuşuyor....

Dizilerdeki çekim hataları


Aşk-ı Memnu dizisinde güldüren hata

Halit Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan TV dizisi Aşk-ı Memnu'da yapılan çekim hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı. Beren Saat'in canlandırdığı Bihter karakteri bir yandan oturmuş makyajını yapıyor bir yandan da İPhone markalı cep telefonuyla konuşuyor. Fakat telefonuna dikkat ettiğimizde ters tuttuğunu görüyoruz.
Dizilerdeki çekim hataları


Aşk-ı Memnu'da seraya beyaz girdiler bronz çıktılar

Geçtiğimiz sezona bahçedeki serada Behlül'le (Kıvanç Tatlıtuğ) Bihter'in (Beren Saat) ateşli öpüşme sahnesiyle veda eden Aşk-ı Memnu dizisi yeni yayın dönemine aynı sahneyle başladı. Ancak araya giren yaz tatili dizide güldüren bir hatanın oluşmasına neden oldu. Yaz boyunca Saat ve Tatlıtuğ güneyde tatil yapınca dizide 'devamlılık sorunu' yaşandı. Yeni sezonun ilk bölümünde seraya beyaz ten rengiyle giren iki oyuncunun devam bölümünde bronz olarak çıkması dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.
Dizilerdeki çekim hataları

Yaprak Dökümü dizisinin bir bölümünde şu hata göze çarptı: Zanlı hakkında tutuklama kararı çıkıyor. Ancak duruşma 3 ay sonrasına erteleniyor oysa bu süre en fazla bir ay.

Dizilerdeki çekim hataları

Akasya Durağı dizisinin bir bölümünde, sızıntı petrolü izinsiz satan kişiler, "Şikayet var" diye gözaltına alınıyor. Sonra da "Şikayetten vazgeçildi" diye zanlı serbest bırakılıyor. Bu olay hırsızlık kapsamında olduğu için şikayetin geri çekilmesinin bir değeri yok.