BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Dizilerde yıldızı parlayan 9 kadın

Dizilerde yıldızı parlayan 9 kadın

Bize yeniden televizyonu sevdiren, kumandayı elimize alıp tüm akşamımızı ayıracağımız üç saate yakın bir maratona başlamayı göze almamızı sağlayan, ekranın genç kadın yüzleri hangileri?

Dizilerde yıldızı parlayan 9 kadın

Ekranın dönem dönem yenilenmeye ve kendisini yeniden hatırlatmaya ihtiyacı var, bunda hemfikiriz zaten ama her yeni yüz ekranı yeniden canlandırıp televizyon izleme isteğini körükler mi? Bize yeniden televizyonu sevdiren, kumandayı elimize alıp tüm akşamımızı ayıracağımız üç saate yakın bir maratona başlamayı göze almamızı sağlayan, ekranın genç kadın yüzleri hangileri?

Dizilerde yıldızı parlayan 9 kadın

BURCU BİRİCİK Burcu Biricik’in belli bir ekran geçmişi var ama onu yakından tanıyalı çok uzun zaman olmadı aslında… Şeref Meselesi ile yavaş yavaş kendisini belli etmeye başladı hayatlarımızda, şimdilerde ise Hayat Şarkısı ile adından sıkça bahsettiriyor ve deyim yerindeyse ekranda fırtına estiriyor. Her gün üzerine koyarak yoluna devam ettiği kariyeri ve karakteristik yüzü ile hafızalara çoktan kazındı bile…

Dizilerde yıldızı parlayan 9 kadın

LEYLA LYDİA TUĞUTLU Leyla Lydia Tuğutlu uzun yıllardır hayatımızda aslında ve dönem dönem sessiz de olsa etkin bir şekilde gözümüzün önündeydi. Lakin esas çıkışını önce sinemada başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaştığı Delibal filmi ile yakaladı, belki bu film onu daha yakından tanımamızı ve “Ne güzel bir enerjisi varmış!” dememizi sağladı ama sonrasında Kiralık Aşk ile ekranlarda da yerini sağlamlaştıracağını gösterdi. Tatlı İntikam ile ise Kiralık Aşk’taki İz ile önüne dizilen tüm tabuları yıkarak o sıcak yanını daha net görmemizi sağladı. Şimdilerde ekranımızın en sempatik ve sıcak yüzlerinden biri olarak yoluna devam ediyor, daha uzun yıllar da ekranlardan güzel enerjisini hissedeceğiz gibi duruyor.

Dizilerde yıldızı parlayan 9 kadın

HANDE ERÇEL Son dönemde Hande Erçel adını duymamız dahi dönüp bakmamıza sebep oluyor. Kısa sürede unutulmazlar arasına giren Güneşin Kızları ile yakaladığı çıkış onu uçsuz bucaksız bir hayran kitlesi ile de tanıştırdı. Hem sempatik yönünü çok sevdik hem de zamanla ona duyulan hayranlık “Çok güzel kız!” cümlesinden çıktı ve beslediği, üzerine koyduğu oyunculuğuyla da adından söz ettirmeye başladı. Birbirinden değerli ödüllerle de emeğini taçlandırdı, Altın Kelebek de bunlardan biriydi. Şimdilerde ise yeni projesinin heyecanını yaşıyor