BIST 11.238
DOLAR 42,59
EURO 49,55
ALTIN 5.774,54

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya ağır darbe!

 Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya ağır darbe!

DİYARBAKIR'da PKK'lı teröristlerce kullanılan 6 mağara imha edildi. Narkoterörle mücadele kapsamında 251 kilogram esrar ve 184 kilo 900 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildi

 Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya ağır darbe! - Resim: 1

DİYARBAKIR'ın Lice, Hazro, Kulp ve Silvan ilçelerinde terör örgütü PKK mensuplarınca kullanılan 6 mağara imha edildi.

 Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya ağır darbe! - Resim: 2

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Lice, Hazro, Kulp ve Silvan ilçelerinde 18 Ekim'de başlatılan "Bayrak-64 Şehit Güvenlik Korucusu Cevat Bilgiç Operasyonu" dün başarıyla tamamlandı.

 Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya ağır darbe! - Resim: 3

Operasyonda PKK'lı teröristlerce kullanılan 6 doğal mağara kullanılamaz hale getirildi.

 Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya ağır darbe! - Resim: 4

Silvan ilçesindeki Dağcılar Kırsak Mahallesine bağlı Kayabağı ve Ergeçidi mezraları ile Erkenciler Mahallesi sınırlarında 4 doğal kaya oyuğuna gizlenmiş ev tipi fırın, 12 kilogramlık tüp, 8 küçük tüp, 2 fırın tepsisi, 2 palaska, 2 tişört, 3 çift ayakkabı, 4 litre ayçiçek yağı, 200 gram toz şeker ve 200 gram un, Silvan'ın Erkenciler ile Lice ilçesinin Kerpiçören kırsal mahalleleri sınırlarında ağaçların arasına gizlenmiş ve toprağa gömülü bidon, 3 gaz maskesi, çelik yelek, 4 boş kütüklük, 12 kilogramlık tüp, küçük tüp ve 18 litre ayçiçek yağı bulundu.