BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.490,69
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da sır perdesi aralanacak mı? 2 günde 7 ölüm!

DİYARBAKIR'da son iki günde polis zırhlı araçlarının karıştığı ve 7 kişinin öldüğü kazalarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Konunun incelenmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan da müfettiş istendi.

Abone ol

DİYARBAKIR Valisi Hüseyin Aksoy, beraberindeki Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı.

Vali Aksoy ve beraberindekiler ilk olarak Şaklat Köyü taziye evini ziyaret etti. Ziyarette kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Vali Aksoy ve beraberindekiler, okunan duaların ardından taziye evinden ayrıldı.

Daha sonra Liceliler taziye evini ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler aynı kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine de taziye dileklerini etti. Buradaki ziyaret de okunan duaların ardından sonra erdi.

POLİS ARAÇLARININ KARIŞTIĞI KAZALARLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan Diyarbakır'da son iki günde polis zırhlı araçlarının karıştığı ve 7 kişinin öldüğü kazalarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılırken konunun incelenmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş istendi.