BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.473,60
GÜNCEL

Dikkatsiz müşteri süpermarkette 13 bin TL düşürdü

Antalya'da süpermarkete alışverişe giden bir kişi, içerisinde yaklaşık 13 bin TL'nin bulunduğu bir zarf düşürdü. Market çalışanının bulduğu zarf polise teslim edilirken paranın sahibi tespit edilmeye çalışılıyor.

Market içerisindeki şarküteri reyonunu düzenleyen reyon görevlisi Mehmet Paşalıoğlu, şarküteri dolabının hemen bitişiğinde yerde duran zarfı fark etti. Zarfı alan Paşalıoğlu, içerisinde 50, 100 ve 200 TL'lik banknotları gördü. Paranın bir müşteriden düşmüş olabileceğini tahmin eden çalışan durumu hem market güvenliğine hem de Yönetici Fikret Öztunç'a bildirdi. Zarfı teslim alan Öztunç, güvenlik kameraları önünde güvenlik görevlisi ile birlikte paraları saydı. Yaklaşık olarak 13 bin TL paranın bulunduğu zarfın sahibini bulmak için kameraları inceleyen çalışanlar bir sonuç alamadı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine zarf içerisindeki paralarla birlikte sahibinin bulunması için tutanak karşılığında polis ekiplerine teslim edildi.

Market Yöneticisi Fikret Öztunç, daha önceleri de benzer durumlarla karşılaştıklarını belirterek, Birkaç defa daha küçük miktarlarda paralar bulunmuştu. İlk defa bu kadar yüklü miktarda parayla karşılaştık. İlk önce sahte olabileceğini düşündüm ancak içerisinde bir döviz bürosunun kartı vardı. Muhtemelen döviz bozdurdu sonrada marketimizde düşürdü. Kaybeden kişi şanslı biz bulduk, başkası bulup alıp gidebilirdi. Parası güvenli ellerde umarım kısa zamanda bulunur dedi.

Sitene Ekle
Etiketler