BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Devlet Demiryollarından bir açıklama daha

TCDD, Genel Müdürlük binalarında arama yapıldığı ve İzmir Limanı ile ilgili haberlere ilişkin ikinci bir açıklama yaptı.<br/>TCDD’den yapıla...

Abone ol

TCDD, Genel Müdürlük binalarında arama yapıldığı ve İzmir Limanı ile ilgili haberlere ilişkin ikinci bir açıklama yaptı.
TCDD’den yapılan açıklamada, bugün basında yer alan ‘İzmir Limanı’ ve ‘gözaltılara’ ilişkin haberlerle ilgili ikinci bir açıklamanın yapılması gerekli görüldüğü belirtilerek, şöyle denildi:
“Basındaki haberlerden anlaşıldığı kadarıyla konu, İzmir Limanı’ndaki doğrudan teminlerle ilgili olup İzmir Cumhuriyet Savcılığı 14 Kasım 2011 tarihinde konuyla ilgili soruşturma başlatmıştır.
Konu TCDD Genel Müdürlüğünce de teftişe intikal ettirilmiştir. Limandaki doğrudan teminler TCDD Teftiş Kurulunca incelenmiş; yapılan incelemelerde adli cezayı gerektirecek herhangi bir durum olmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca, TCDD Genel Müdürlüğü’ne yönelik herhangi bir arama kararı bulunmamaktadır. Genel Müdürlüğümüzde de herhangi bir arama yapılmamıştır.”
(İHA)