BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  GÜNCEL

Devlet Bahçeli'den şaşırtan İYİ Parti açıklaması!

İYİ Parti'de yaşanan büyük kriz sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli'den son dakika açıklama geldi. Bahçeli, Koray Aydın ve arkadaşlarına; ''Hanımefendiyi mutlaka ikna edip, arkasında durarak görevinin devamını sağlayın'' çağrısı yaptı.

Abone ol

Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'deki krizle ilgili son dakika bir açıklama geldi. Bahçeli yeniden aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e destek verdi.

Bahçeli ''Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor. Akşener'in görevinin devamını sağlamalılar. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler'' açıkalamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti’nin Afyon’da yapılan kampından sonra yaşanan olayları soran bir grup gazeteciye açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

KORAY AYDIN VE ARKADAŞLARINA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR: "Öncelikle İP’in kendi iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmayız. Hanımefendi twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir.

AKŞENER'İN ARKASINDA DURUN ÇAĞRISI: Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İP açısından son derece faydalı olacaktır."

KORAY AYDIN: AKŞENER'İN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ: İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Tüm kadrolarımızla lider etrafında kenetlenmiş durumdayız. Biri aday olsa bile kimse Akşener'in önünde duramaz" dedi.

'Akşener taktik yaptı İYİ Parti'de 'temizlik' yapacak...'

Meral Akşener 1.5 saat arabanın içinde kaldı 2 araba önünü kesti