BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a olay sözler

Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a olay sözler

Deniz Akkaya bir dergiye yaptığı açıklamalarda Hülya Avşar'ın kendisi için toz kadar değeri olmadığının altını çizdi. Peki neden Deniz Akkaya Hülya Avşar için bu denli ağır konuştu? İşte Deniz Akkaya'nın açıklamaları...

Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a olay sözler

Deniz Akkaya kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'den, 6 yıldır kendi isteği doğruldusunda nafaka almadığını açıkladı ve ardından ekledi... "Hülya Avşar'ın benim için toz zerresi kadar değeri yok" Deniz Akkaya eski erkek arkadaşından şiddet gördüğünde Hülya Avşar "hak ediyorsa, vurmuştur" dediği için Deniz Akkaya Hülya Avşar'a gönderme olarak, "cehalet toplumun en büyük düşmanı" dedi.

Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a olay sözler

Deniz Akkaya şöyle konuştu: 8 yaşındaki kızım Ayşe’nin babasından (Efe Önbilgin) 2 yaşından beri hiç nafaka almıyorum. Amerika Las Vegas’taki büyük kumar masalarında 200-300 bin dolar bastığını da biliyorum. Fakat parası olmadığı gerekçesiyle, o nafakayı düşürme davası açtı. Yalancı şahitler dinletmesine rağmen savcı davayı reddetti.

Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a olay sözler

HÜLYA AVŞARI’IN BENİM İÇİN TOZ ZERRESİ KADAR DEĞERİ YOK Adı daha önce eski arkadaşının uyguladığı şiddet haberiyle öne çıkan Deniz Akkaya, o dönem konu hakkında açıklamalar yapan Hülya Avşar’ın kendisi için değersiz olduğuna vurgu yaptı. Deniz Akkaya, "Bir kadın anaç da olmalı feminist de… Hülya Avşar eski erkek arkadaşımdan şiddet gördüğümde “Hak ediyorsa, vurmuştur” demişti." "Böyle birinin benim için yerdeki toz zerresi kadar değeri yok. Cehalet toplumun en büyük düşmanı. Cahil insanları sev-mi-yo-rum! Okula gidememek ayrı bir şey ama her türlü imkanın içinde cehalete boğulmak budur.”