BIST 10.620
DOLAR 32,25
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Dengesini kaybedince denize düştü

Alkollü olduğu öne sürülen vatandaşı çevreden yetişenler kurtardı

Abone ol
Anavutköy sahilinde alkollü olduğu iddia edilen olta malzemesi satan yaşlı adam, sahilde dengesini kaybederek denize düştü.

Boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adamı çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Beşiktaş Arnavutköy sahilinde olta malzemesi satan Aykut isimli yaşlı adam, saat 20.15 sıralarında denize düşerek boğulma tehlikesi geçirdi. İddialara göre, tuvalete gitmek için tezgahını terk eden yaşlı adam, sahilde bir anda dengesini kaybederek denize düştü. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar denize düşen vatandaşı görünce hemen yardımına koştu. Yardıma koşanlardan biri denize atlayarak yaklaşık 15 dakika sonunda yaşlı adamı denizden çıkardı.

Sudan çıkarılan ve çok su yuttuğu tespit edilen yaşlı adam, Arnavutköy sahilinde demirli bir teknenin güvertesine yatırıldı. Yaşanan olayın ardından boğulma tehlikesi geçiren vatandaş için olay yerine ambulans çağırıldı. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren Aykut'a ilk müdahaleyi teknenin güvertesinde yaptı. Ardından ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne sevk edilen Aykut'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sahilde sürekli benzer olayların yaşandığını dile getiren çevre sakinleri yaşlı adamın alkollü olduğu için denize düştüğünü öne sürdü.