BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Demet Akalın'a Hülya Avşar'dan büyük şok

Demet Akalın'a Hülya Avşar'dan büyük şok

Şarkıcı Demet Akalın, Hülya Avşar için "onu yeniden yaratacağım" diyerek bir şarkı satın almıştı. Demet Akalın'ın bu iddiaları sözlerine nasıl karşışık vereceği merakla beklenen Hülya Avşar'dan cevap geldi. İşte Hülya Avşar'ın kararı...

Demet Akalın'a Hülya Avşar'dan büyük şok

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde 20. sanat yılını kutlayan Gökhan Tepe'yi yalnız bırakmadı. Sahneye çıkıp şarkı söyleyen Akalın, sözü Hülya Avşar'a getirerek "Hülya Avşar'a vermek üzere Cansu Kurtçu ve eşi Fettah Can'dan şarkı aldım. Parasını da ödedim, süper bir parça. Hülya'ya sürpriz yapacaktım. Ama sağ olsun vazgeçti. Ne albüm, ne single yapmak istiyor. Televizyon ve şov kadını olduğu için ekrana ağırlık vermek istiyormuş. Şarkı bana kaldı" dedi.

Demet Akalın'a Hülya Avşar'dan büyük şok

Demet Akalın, Hülya Avşar için bir single hazırlayacağını söylemiş ve , "Onu yeniden yaratacağım" diyerek iddiaları sözler söylemişti. Hülya Avşar tarafından bu sözlere net bir cevap gelmediği konuşuluyordu ki Avşar kızı şok bir hamle yaptı. Hülya Avşar, Akalın'ın satın aldığı şarkıya rağmen albüm fikrinden vazgeçti. Geçtiğimiz günlerde eski dostları Sinan Akçıl, Fettah Can ve Hasan Yenilmez gibi isimlerle bir araya gelen Demet Akalın, çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamıştı. "Hülya'ya 'Bırak sana bir single yapayım, harika bir şey olacak' dedim ve kabul etti" diyen Akalın hazırlayacağı single hakkında iddialı sözler söylemiş magazin gündemine oturmuştu.

Demet Akalın'a Hülya Avşar'dan büyük şok

Hülya Avşar ile ilgili olarak "Onun bende inanılmaz bir yeri vardır, ona acayip şarkılar buldum. Şarkı konusunda biraz şanslıyım. Ona çok güzel bir single yapacağım... O benim hem üstadım hem eski dostum. Çok kıymetli müzisyenlerden onun için bir şeyler rica ettim. Hülya'yı tekrar yaratacağım! Bütün masraflar benden" diyen şarkıcı Hülya Avşar'ın albüm kararından vazgeçtiğini açıkladı.