BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdir

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdir

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Türk filmlerinde jönlerinden ve aynı zamanda Çarkıfelek'i sunan Tarık Tarcan, yaptığı çarpıcı açıklamalarlar sosyal medyada olay oldu.

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdir

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Türk filmlerinde jönlerinden ve aynı zamanda Çarkıfelek'i sunan Tarık Tarcan, yaptığı çarpıcı açıklamalarlar sosyal medyada olay oldu. Ayda yaklaşık 1.500 lira harcadığını söyleyen Tarcan, "Cebimde 50 lirayla geziyorum. çok iyi gözlem yaparım. Her şey din, iman, para oldu. Ülkemizde de her şeyi bozdular. İki kez hatim indirdim ama deist oldum'' dedi.

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdir

Eski manken ve oyuncu Tarık Tarcan, iyi bir projede yer alabileğini belirterek, "Dizici değilim. Jönlük yaşımızı geçtik. Karakter olayına girmemiz lazım. Bunu piyasa bilmediği için “Bu yıllarca başrol oynadı. Şimdi çağırırız ama kabul etmez” diye düşünüp eskisi kadar aramıyorlar. Bu kadar iş yapmış bir adam olarak davet edilmem gerekiyor ama kimse çağırmıyor. Umre’ye gitsem her programa çağırırlar" dedi. Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Tarcan, "Şimdi ben dizilerde oynasam alacağım para ancak 15 bin lira olur. Mankenlik yaptığım zamanlar İstanbul’un en zengin abileri elimizi cebimize sokturmazdı" ifadesini kullandı. Tarcan'ın söyleşisi şöyle:

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdir

Değişen ne? Neleri kaybettik? Çok iyi gözlem yaparım. Her şey din, iman, para oldu. Sadece Türkiye değil, dünya da bunu yaşıyor. Trump diye bir ruh hastası çıktı. Trump, hiçbir ahlaki değeri tanımıyor. Her şeyi para üzerine kuruyor. İstediği her şeyi faşistçe yapıyor. Bakın ben Bozburun’da yaşıyorum. Herkes birbirine miras yüzünden küsmüş. Kendi akrabalarımda bile bu var. Aynı annenin sütünü emiyorsun ama işin içine para girince küsülüyor. Sosyolojide, “Bir toplumu bozmak istersen dilini, dinini, kültürünü boz” derler. Ülkemizde de her şeyi bozdular. Bizim de her şeyimizi bozdular. Ne kültür ne de ahlak kaldı. Ben iyimser değilim.

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdir

Böyle diyorsunuz ama sanatçılar da siyaset hakkında konuşmaya çok istekli gibiler… Çok yanlış. Sanatçı halkındır, bir görüşü olabilir ama bunu insanın gözüne sokup kendisini seven insanları küstüremez. Sanatçı her tarafa eşit bakıp eğriyi doğruyu söyleyendir. Ben de taraf olsaydım bütün dizilerde oynardım. Ama hiçbir tarafa ait olmadım. Ne A partisine ne de B partisine. İşte bu yüzden de dışlandım, bugün buradayım. Sanatçı sağcı, solcu, ocu, bucu olmaz. Sanatçının Türkiye gibi ülkelerde hangi takımı tuttuğunu bile söylememesi gerekir. Ben siyaset sevmem. Cumhuriyet’e, demokrasiye, çağdaşlığa, hukukun üstünlüğüne inanırım. Atatürkçüyüm.