BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,66
MAGAZİN

Cüneyt Arkın'dan 30 Ağustos mesajı! Sözünü tuttu

Murat Arkın, ağustos ayının ilk haftalarında Silivri'deki evinde yaşadığı solunum sıkıntısı sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan babası Cüneyt Arkın'ın videosunu sosyal medyada paylaştı.


Murat Arkın, Twitter hesabından; 'Söz vermiştik. Yerine getiriyoruz. Babamdan sizlere mesaj var. Sevgiler dostlar...' notunu düşerek babası Cüneyt Arkın'ın videosunu paylaştı.

'BAYRAMINIZI KUTLUYORUM' 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan usta oyuncu videoda şunları söyledi:

"Biraz kendime gelip sokağa çıktım. Yarabbi o ne güzel şey; o insanlar, geldiler geldiler. Üzerlerinde böyle bir üzüntü biraz da beni görmekten gelen bir sevinç, 'Geçmiş olsun' dediler. 'Dualarımız seninle olacak' dediler. Sağolun ben de sizin bayramınızı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutluyorum."

NE OLMUŞTU? Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, ağustos ayının ilk haftalarında Silivri'deki evinde yaşadığı solunum sıkıntısı sonrası ambulansla hastaneye kaldırılmış, iki gün sonra taburcu edilmişti.

Taburcu edilen Cüneyt Arkın hemşire gözetiminde evde tedavi görmeye devam etmişti. O süreçte Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın da babasının sevenlerine; o iyileştiğinde onun bir videosunu yayınlayacağını söylemişti. Sözünü tuttu.

Sitene Ekle
Etiketler