BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan torunu Ahmet Akif Albayrak ile birlikte dondurma alışverişi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve torunu Ahmet Akif Albayrak ile birlikte dondurma alışverişi yapması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve torunu Ahmet Akif Albayrak ile birlikte dondurma alışverişi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Meydanı'nda vatandaşlarla bayramlaştı. Erdoğan, cuma namazını kıldığı İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesindeki Fatih Ormanı Camisi'nden Tarabya'daki Huber Köşkü'ne hareket etti. Tarabya Meydanı'ndaki vatandaşların sevgi gösterisi üzerine makam aracından inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşlarla bayramlaştı. Bazı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve torunu Ahmet Akif Albayrak da eşlik etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan torunu Ahmet Akif Albayrak ile birlikte dondurma alışverişi yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Huber Köşkü'ne geçti.

Sitene Ekle