BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,01
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Kanarya sevenler derneği gibi mi görüyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'de binlerce insanı katleden bir katil sürüsünü CHP Genel Başkanı 'kanarya sevenler derneği' gibi mi görüyor?" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na YPG üzerinden topa tuttu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya mitinginde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na YPG üzerinden yüklendi. ''Bay Kemal 82 milyonun huzurunda YPG terör örgütüne sahip çıkıyor, YPG'nin ülkemiz için bir tehdit oluşturmadığını iddia ediyor." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından "Suriye'de binlerce insanı katleden bir katil sürüsünü CHP Genel Başkanı 'kanarya sevenler derneği' gibi mi görüyor?'' ifadelerini kullandı. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

- Muhalefet ısrarla 31 Mart seçimlerini önemsizleştirmeye, önemsiz gibi göstermeye çalışıyor. 31 Mart'ın sıradan, basit, olağan bir yerel seçim olduğunu iddia ediyorlar.

- (Muhalefet) Bölücü terör örgütüne giden TIR'lar dolusu silahları hiç konuşmuyorlar, ağızlarına dahi almıyorlar. Karadeniz'de ne olduğundan, Ege'de, Akdeniz'de hangi güç mücadelelerinin yaşandığından haberleri bile yok.

Mevcut yönetim altında CHP, milli irade düşmanları tarafından kullanılan bir koçbaşına dönmüştür.

"Yunan Gazetelerine Manşet Oluyorlar"

- Türkiye tarihinde ilk kez kendi gemileri ile Doğu Akdeniz'de doğalgaz arıyoruz CHP'liler bunu bile dillerine doluyor. Ülkemiz Rumlara rağmen böyle kritik bir hamle gerçekleştiriyor. CHP bunu bile engellemeye çalışıyor. Rum sözcülüğü yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar.

"Kanarya Sevenler Derneği Gibi Mi Görüyor

Bay Kemal 82 milyonun huzurunda YPG terör örgütüne sahip çıkıyor, YPG'nin ülkemiz için bir tehdit oluşturmadığını iddia ediyor. Bay Kemal aylardır bir şey söylüyorum ben bugüne kadar 23 bin TIR dolusu silahla donatılan Suriye'de binlerce insanı katleden, yüz binlercesini sürgün eden, 10-12 yaşındaki çocukların eline silah verip zorla savaştıran bir katil sürüsünü CHP Genel Başkanı 'kanarya sevenler derneği' gibi mi görüyor? 

"Başındakiler Olarak Sizler Teröristsiniz" 

- Son zamanlarda bu HDP'liler bir şey uydurmaya başladılar. 'Erdoğan HDP'ye oy verenleri terörist ilan ediyor.' Benim böyle bir ifadem olmamıştır. Ama başındakiler olarak sizler teröristsiniz. Çünkü, sizler bu terör örgütüne destek verdiniz, veriyorsunuz. Belediyelerinize gönderilen paraları Kandil'e gönderen sizsiniz.