BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhur ittifakı Beşiktaş adayı Serkan Toper'den iddialı açıklama

Cumhur ittifakı Beşiktaş adayı Avukat Serkan Toper, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin kalesi Beşiktaş'ı almakta kararlı. Toper, İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'a önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol

Cumhur ittifakı Beşiktaş adayı Avukat Serkan Toper, İnternethaber Yayın Grubu'nu ziyaretinde projelerini anlattı, iddialı açıklamalar yaptı. İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'ın sorularını yanıtlayan Toper, ilçe halkının 15 yıldır sahada taş üstüne taş koymamış belediye yönetiminden bunaldığını söyledi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMADILAR
Beşiktaş'ta sahaya inip bizzat anket yaptığını belirten Toper, "Beşiktaşlı ne diyor? 15 yıldır taş üstüne taş konulmadı. Kreşin var mı yok, yurdun var mı yok. Belediye kaldırım yapabiliyor mu yok. Kültür var mı yok sanatın var mı yok. Dolayısıyla kutuplaşmadan aldıkları güçle rehavete kapılmış güç zehirlenmesi yaşamış, hizmet bir yana sürekli yolsuzluklarla kavgalarla gündeme gelen bir Beşiktaş Belediyesi."

400 MİLYON LİRA BORÇ VAR
Bütün günahların aday gösterilmeyen Murat Hazinedaroğlu'na yıkılmaya çalışıldığını belirten Toper,  "400 milyon borç var ise hizmet nerede? Beşiktaş'ta sahadaki insanlar söylüyor." dedi.

GERÇEK ATATÜRKÇÜ SEÇMEN İLE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
HDP ile anlaşmanın CHP tabanını rahatsız ettiğini savunan Toper, sözlerine şöyle devam etti: "Belediye meclis üyelikleri konusunda pazarlık yapıldığı kulağımıza geliyor. Adayların belirlenmesi sürecinde HDP etkisi olduğu söyleniyor.. Gerçek Atatürkçü seçmen bundan rahatsız. Bu ittifak MHP, AK Parti ve gerçek Atatürkçü seçmen ile birlikte hareket ediyoruz ve inşallah birlikte başaracağız. "

SERKAN TOPER KİMDİR? Serkan Toper,13 Mart 1979'da Denizli, Sarayköy'de dünyaya geldi. Aslen Kars, Kağızmanlı olan Toper, ilk öğrenimine Sivas'ta başladı. Orta öğrenim ve lise eğitimini ise İzmir'de tamamladı. 1996 yılında üniversite eğitimi için Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlayan Toper, 2000 yılında Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Serkan Toper, 2002 yılında avukatlık yapmaya başlayarak meslek hayatına adım attı.

2003-2004 aralığında Ankara Barosu'nda avukatlık yapan Toper, 2005 yılından itibaren İstanbul'da serbest olarak avukatlık yapıyor. İş Hukuku, Ticaret Hukuku, Aile Hukuku, Fikir ve Sanat Eserleri ve de Medya Hukuku gibi dallarda uzmanlaşan Toper, Milliyetçi Hareket Partisi Spor ve Sanattan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul Şubesi Genel Sekreterliği görevlerini yürütüyor.

Serkan Toper, 2016'da 6.Buhara Medya Yılın En İyileri Medya Ödülleri Töreni'nde "Medya ve Fikir Sanat Eserleri Hukuku" çalışması ile "Yılın En İyi Hukuk Danışmanı" ödülünün sahibi oldu. Toper, Medya Hukuku, Kadına Şiddet, Yeni Anayasa gibi konularda Belediye panellerinde konuşmacı olarak katılım gösterdi.

Serkan Toper, 2001 yılında Ata Hukuk & Danışmanlık adlı hukuk bürosunu kurdu. Büronun, Ankara-İstanbul-İzmir ve Samsun'da şubeleri bulunuyor.

Serkan Toper, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'ndan MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan Adayıdır.