BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.471,33

Cono aşiretine baskın

Cono aşiretine baskın

Adana polisi, kamuoyunda "cono aşireti" olarak bilinen ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen grubun oturduğu mahalleye 15 gün içinde ikinci operasyonu düzenledi.

Cono aşiretine baskın

Adana polisi, kamuoyunda "Cono aşireti" olarak bilinen ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen grubun oturduğu mahalleye 15 gün içinde ikinci operasyonu düzenledi.

Cono aşiretine baskın

Havadan helikopter desteğinin sağlandığı, bin polisin katıldığı operasyonda evler didik didik arandı. Gözaltına alınanlardan bazıları "Biz uyuşturucu satmayız, hırsızlık yaparız. Uyuşturucuyla işimiz yok" dediler.

Cono aşiretine baskın

20 Nisan'da yapılan ve 34 kişinin tutuklandığı "Kod adı: Cono"operasyonun devamı niteliğinde olan operasyon öncesi Cono aşireti mensuplarının yaşadığı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde baskın yapılacak evler tespit edildi.

Cono aşiretine baskın

Ekipler saat 04.00'de ikinci Cono operasyonu için düğmeye bastı. KOM, Asayiş, Terörle Mücadele, Özel Harekât, Çevik Kuvvet, Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceden belirledikleri 14 eve eş zamanlı baskın düzenledi.