BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,77
HABER /  GÜNCEL

Çömez hangi bakanla gizli görüştü?

AK Parti Balıkesir Milletvekili Turan Çömez bugünlerde medyanın yükselen yıldızı. Şimdi kulisler Turan Çömez'le biraraya gelen ünlü Bakan'ın kim olduğunu konuşuyor.

Abone ol

AKP Milletvekili Turhan Çömez bugünlerde medyanın yıldızı.

Salı günkü basına kapalı grup toplantısında hükümete yönettiği sert eleştirilerin ardından, bizzat Başbakan'ın talimeatıyla partiden ihraç süreci başlatılan Turhan Çömez alkışlanıyor.

Ancak medyanın alkışladığı bir tek AKP'li Çömez değil.

Son birkaç aydır medya ve hattâ anamuhalefet partisi, bir bakanı, Abdüllatif Şener'i alkışlamakta.

Şener her gün yeni bir erdemiyle keşfediliyor.

Turhan Çömez'in grup konuşmasıyla manşetlerde olduğu bugün, Şener de iade ettiği hediyelerle başsayfalarda ona eşlik ediyor.

Ancak bu iki isim sadece gazete sayfalarında yanyana boy göstermekle kalmıyorlar!

Turhan Çömez'in grupta yaptığı sert konuşmayı en çok alkışlaya AKP'linin de Devlet Bakanı Abdüllatif Şener olduğunu biliyor muydunuz?

Abdüllatif Şener Çömez'in hükümete yönelttiği eleştirilere canı gönülden katılıyor, kendisininmiş gibi benimsiyor alkışlarıyla.

Çok daha ilginci de vara ama..


ARJANTİN CADDESİNDE MUHALİF TANGO MU?

www.8sutun.com' un haberine göre Abdüllatif Şener ve Turhan Çömez, Çömez'in son çıkışından çönce Ankara'da biraraya geldiler. Son derece neşeli bir akşam geçirdiler.

28 Kasım Pazartesi günü Ankara'daki Arjantin caddesinde bulunan Cafemiz restorana önce Turan Çömez geldi. AKP sosyetesinin devam ettiği ünlü mekanda Çömez'e az sonra bakan Şener de katıldı! Akşam saat 20.00-21.00 sularında gerçekleşen görüşmede, Turhan Çömez'in Salıgünkü grup konuşmasının tohumlarının atıldığını düşünmek için yeterince gerekçe var gibi.

Gazetelerin AKP içinde muhalefet bayrağı açan bu iki isme verdiği öneme dikkat!

Turhan Çömez'in muhtemelen Abdüllatif Şener'le istişare ederek açtığı muhalefet bayrağı bugünden sonra gazetelerin başsayfalarında daha sık dalgalanacak.

Cafemiz'deki ikili görüşme, önümüzdeki dönemin siyasetinde bakalım hangi sonuçları doğuracak?