BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
GÜNCEL

Çocuğunu hortumla dövdü! Resmen işkence

ADANA'da Suriyeli sığınmacı Muhammed Ellababidi, evden kaçan 12 yaşındaki oğluna hortumla işkence yaptı.

Suriye'deki çatışmalardan 2014'te kaçıp eşi ve 5 çocuğuyla birlikte Adana'ya gelerek merkez Seyhan İlçesi'nde bir ev tutan Muhammed Ellababidi'nin büyük oğlu 15 yaşındaki Abdullah Ellababidi, ekonomik sıkıntı ve yaşadıkları sorunlar nedeniyle ailesini terk etti.


Büyük oğlu kaçınca küçük oğluna işkence yaptı


Oğlunun evden kaçması, diğer çocuklarının da yaramazlık yapmasına sinirlenen Muhammed Ellababidi, çocuklarından 12 yaşındaki A. Ellababidi'yi evin salonunda yere yatırdı. Çocuğun yatarken ayaklarını havaya kaldırmasını isteyen Muhammed Ellababidi, eline aldığı hortumla defalarca oğluna vurdu.


Ağlayarak yalvardı!


Canı yandıkça çığlık atıp babasının ayaklarına kapanan A. Ellababidi, hortumla işkence yapan babasına sürekli yalvarsa da Muhammed Ellababidi vurmaktan vazgeçmedi.


'Bu videoyu kaçan oğluma gösterin'


Bu sırada evde bulunan bir kişiye cep telefonuyla 2 dakikayı aşan işkencenin görüntüsünü çektiren Muhammed Ellababidi, ' Bu filmi Abdo'ya göndereceğim. Beğenmezse yine dövüp yine görüntüsünü çekerek göndereceğim ' diye bağırdı.


Gözünü korkutmak için...


Kaçan oğlunun gözünü korkutmak için diğer oğluna işkence yapan Muhammed Ellababidi'nin çektirdiği videoya ulaşan polis, soruşturma başlattı.

Sitene Ekle
Etiketler