BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Cinsel isteği artırmanın 10 yolu

Cinsel isteği artırmanın 10 yolu

Susan quilliam’ın araştırma sonuçlarına dayanarak listelediği öneriler: 1. 2007 yılında california’daki berkeley üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonucunda, erkeğin koltuk altından salgılanan ter kokusunun kadında değişik bir ruh hali yaratabildiği, cinsel isteği artırdığı ve beyni de bu...

Cinsel isteği artırmanın 10 yolu

Susan Quilliam’ın araştırma sonuçlarına dayanarak listelediği öneriler:

1. 2007 yılında California’daki Berkeley Üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonucunda, erkeğin koltuk altından salgılanan ter kokusunun kadında değişik bir ruh hali yaratabildiği, cinsel isteği artırdığı ve beyni de bu yönde uyardığı belirlendi.

Cinsel isteği artırmanın 10 yolu

2. Sportif aktivitelerin sadece cinsel organlara kan akımını hızlandırmakla kalmayıp, kişinin modunu değiştirerek ve iyi hissetmesini sağlayarak endorfin adlı beyin salgısını salgılamasını hızlandırdığı kaydedildi.
3. Uzmanlara göre buhardan yana zengin olan hamam, sauna ve spalar kan dolaşımını hızlandırarak libidonun artmasına yol açıyor.
Ayrıca, kadınların rahatlaması için masaj yapılması öneriliyor.

Cinsel isteği artırmanın 10 yolu

4. Yumuşak bir alkol alımı, vücutta tansiyon ve libidonun artmasına yol açıyor ve flörtöz konuşmaları cesaretlendirdiriyor. Çok fazla şarap içmenin erkekte cinsel isteğin azalmasına, kadında ise cinsel isteği artırmakla birlikte, bu birliktelikten alınacak hazzı baltaladığına işaret ediliyor.

Cinsel isteği artırmanın 10 yolu

5. Chicago Koku ve Tat Araştırmaları Merkezi’ne göreyse salatalık kokusu kadında cinsel isteği artırmak için birebir.
Ayrıca kabak çekirdeği, kavun, sarımsak, badem, Hint yemekleri olan yeşil köri ve korma libido arttırıyor.