BIST 10.194
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,67
GÜNCEL

Cinayet gibi kaza! Görenler şaşkına döndü

Pendik’te halı saha maçına giden gençlerin arasında dalan otomobil, 3 gencin yaralanmasına neden oldu.

Kazada ağır yaralanan Hüseyin Teke, yaşam mücadelesi verirken, aracı kullanan kişinin izinli çıkan bir mahkum olduğu iddia edildi. Cinayet gibi kaza, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Bir fabrikada işçi olarak çalışan Hüseyin Teke’nin hayatını karartan kaza, Pendik Güllübağlar Mahallesi’nde geçtiğimiz cuma gecesi yaşandı. Arkadaşları ile halı saha maçına giden Hüseyin Teke (24), yol kenarında yürürken, bir anda üzerilerine gelen aracın çarpması sonucu ağır bir şekilde yaralandı. İnanılmaz kazada, 4 arkadaştan 3’ü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Kaza anı kamerada


Yaşanan kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Otomobilin hızla geldiği görüntülere yansırken, daha sonra otomobilin 4 arkadaşa çarpma anı görülüyor. Kazadan sonra ise gençlerin yardımına diğer arkadaşları koşuyor.


Kazada ağır yaralanan Hüseyin Teke, bir süre ilk gittiği hastanede beklerken, daha sonra yoğun bakım ünitesi uygun olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorları tarafından beyin ölümü gerçekleştiği belirtilen Hüseyin Teke’nin yaşam mücadelesi ise sürüyor.

Sitene Ekle
Etiketler