BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
MEDYA

Çiğdem Çelik, Nur Yerlitaş'ı nasıl çıldırttı?

İşte Benim Stilim All Star 17 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan 68. bölümünde Çiğdem Çelik, Nur Yerlitaş'ı çıldırttı.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı İşte Benim Stilim All Star'ın 17 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşandı.


Çiğdem'i Kemal Doğulu mayına benzetti. 'Sessizken çok tatlı oluyorsun ama sinirlendiğinde ağzından çıkanı duymuyorsun' diyerek Çiğdem'i uyardı. Nur Yerlitaş'ta Çiğdem'e haksız olduğunu söyledi. Nur Yerlitaş arkada ağlayan Ezgi Ünal'ı 'ağlama' diye teselli ederken Çiğdem kullandığı aksesuarı sinirle çıkarmaya başladı. Nur Yerlitaş Çiğdem'in bu hareketine şov yapma diye tepki verdi.

Nur Yerlitaş, Çiğdem'in bağırmasına çok sinirlendiğini söyledi. Çiğdem'e 'Ezgi'yi ağlatmaya hakkın yok' diyen Nur Yerlitaş'a 'Ağlamasın o zaman banane' deyince Nur Yerlitaş daha fazla sinirlendi. Çiğdem'in sinirli bir şekilde saçlarını atmasınada 'Bana bak o saçlarını bana öyle oynatma, şekil yapma, hiç hoşlanmam' diye tepki verdi. Nur Yerlitaş Çiğdem'in kendilerine saygısızlık yaptığını söyleyince Çiğdem yere attığı eşyalarını sinirli bir şekilde toplamaya başladı. Kemal Doğulu ise Çiğdem'in bu hareketine 'Ne oluyor? Git tribini evde yap' diye tepki verdi.



Sitene Ekle
Etiketler