BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Çift ekranlı telefonlar geliyor

Çift ekranlı telefonlar geliyor

Dokunmatik ekranlı telefonlar popüler olmaya başladığından beri cihazlar hep aynı çizgilere sahip olmaya başladı.

Çift ekranlı telefonlar geliyor

Büyüyen pazar, alternatif cihazların önünü oldukça kesiyor. Ancak buna rağmen bazı üreticiler alternatif çözümler sunmaktan geri kalmıyor. Çift ekranlı telefonlar bunlardan bir tanesi. Özellikle akıllı telefon demiyoruz çünkü galerimizde akıllı olmayan cihazlar da var.

Çift ekranlı telefonlar geliyor

İlerleyen sayfalarda çift ekran desteği sunan ve güncel telefonları bulabilirsiniz. Bu cihazların pazar payı son derece küçük olduğu için Türkiye’de resmi yollardan hepsine ulaşmak mümkün değil. Ancak dışarıdan getirerek kullanabileceğiniz bu özel cihazlar sizler için derledik.

Çift ekranlı telefonlar geliyor

Kyocera markasının neredeyse tüm telefonlar, farklı ihtiyaçlara yönelik olarak düşünülüyor. Eğer ihtiyacınız olan şey akıllı değil sadece bir cep telefonuyla Kyocera DuraXA, çift ekranıyla karşınızda. Cihazda 2.4 inç ve 1.08 nç büyüklüklere sahip iki ekran bulunuyor. Çok acil durumlar için de olmasa da olur diyebileceğiniz 5 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Telefonda kendine has bir işletim sistemi kullanılıyor. Uygulama desteği yok.

Çift ekranlı telefonlar geliyor

Listemizin en performanslı, en güncel modeli LG V10. Aynı zamanda bu galeri içerisinde Türkiye’den alabileceğiniz tek cihaz. LG’nin yeni amiral gemisi olan V10’un ekranının üst kısmında ikincil bir ekran bulunuyor. Telefonun kendi ekranı 5.7 inç. Üst taraftaki bu özel ekran ise 2.1 inç büyüklüğünde. Telefona gelen bildirimleri buradan görebilir aynı zamanda çeşitli kısayollar atayabiliyorsunuz.