BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

CHP’li başkanın imdadına AK Parti’li aday yetişti

Ana Çocuk Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi ve Sigara Bırakma Polikliniği ile Obezite Danışma Birimi’nin açılışında ses düzenindeki kabin arızala...

Abone ol

Ana Çocuk Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi ve Sigara Bırakma Polikliniği ile Obezite Danışma Birimi’nin açılışında ses düzenindeki kabin arızalanınca aralarında CHP’li belediye başkanının da bulunduğu konuşmacıların imdadına AK Parti aday adayının seçim arabasındaki hoparlör ve mikrofon yetişti.

AÇILIŞA SEÇİM ARABASIYLA GELDİ
İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bornova Toplum Sağlığı Merkezi’ne bağlı 9 No’lu Ana Çocuk Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi ve Sigara Bırakma Polikliniği ile Obezite Danışma Birimi’nin açılışında ses düzenindeki kabinler, CHP’li Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Onur Günay, Bornova Kaymakamı Kadri Canan ve AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın konuşmalarından önce arızalandı. Bu sırada açılışa seçim arabasıyla gelen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Yakşi imdada yetişti. Yakşi’ye ait seçim arabasındaki hoparlörler ve mikrofon kullanılarak protokolün konuşma yapması sağlandı.

200 YATAKLI HASTANE
İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bornova Toplum Sağlığı Merkezi’ne bağlı 9 No’lu Ana Çocuk Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi ve Sigara Bırakma Polikliniği ile Obezite Danışma Birimi’nin açılışında konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da, 200 yataklı Bornova Devlet Hastanesi için 12 Aralık’ta ihaleye çıkılacağı müjdesini verdi. CHP’li belediye başkanı Kamil Okyay Sındır da halk sağlığının önemine ilişkin vurgu yaptı.