BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

CHP'li başkan kadın meclis üyesine hakaretler savurdu

Belediye meclisinde CHP'nin delege seçimlerinde yaşanan usulsüzlükleri hatırlatan Tülay Ömercioğlu,CHP'li başkanın hakaretlerine maruz kaldı.

Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılması görüntüleri Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan ile Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Tülay Ömercioğlu'nu karşı karşıya getirdi. Başkan Gökhan ile tartışan AK Partili Belediye Meclis üyeleri, salonu terk etti.

Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısına, geçtiğimiz günlerde İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde kamuoyuna yansıyan olaylar damgasını vurdu. Açılış ve yoklamanın ardından Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, gündem dışı konuşmasını yaptı. Ardından gruplar adına gündem dışı konuşmalara geçildi. İlk olarak AK Parti Grubu adına Çanakkale Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu söz aldı. Ömercioğlu'nun, İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde bir partilinin sandığa geçersiz ve imzasız oy atması görüntüleriyle ilgili konuşmasına tepki gösteren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "İsterseniz bu konuya girmezseniz çok memnun olurum. Bu konu Belediye Meclisinin konusu değil. Bir siyasi parti konusudur. Bunu dışarıda eleştirebilirsiniz. Dışarıda konuşabilirsiniz. Partinizde eleştirin. Rica ediyorum, sözünüzü kesmek için değil. Gidin, siyasi partinizde istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. Rica ediyorum, mümkünse bu konuyu açmayalım. Başka yerlere gitmesin. Bakın güzel gidiyor. Ben de bazı şeyleri hatırlamış olmayayım" dedi.

Gökhan, konuşmasına devam eden Tülay Ömercioğlu'na, "Mikrofonu kapattırmayın bana" sözleri ile tepki gösterdi. Konuşmaların ve tartışmanın devam etmesi üzerine Başkan Gökhan, ses düzeneğini kontrol eden görevlilere, 'mikrofonu kesin' talimatı verdi. Bunun üzerine, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile Başkan Gökhan arasında kısa süreli tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından, AK Partili üyeler toplantıyı terk etti.

Sitene Ekle
Etiketler