BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu alacağı illeri açıkladı Bursa, Adana...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçime 2 gün kala alacağı illeri açıkladı.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularının cevapladı. Kılıçdaroğlu seçime 2 gün kala alacağı illeri duyurdu. Daha önce kontrollü darbe dediği 15 Temmuz'a ilişkin de açıklamada bulundu.

Bursa'da sürpriz olabilir

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

-"Bizim gittiğimiz yerlerde önce belediye başkan adayımız konuşuyor. Yaptıklarını yapacaklarını anlatıyor Bursa'dan bir sürpriz gelebilir ve çok şaşırıyorum. Bursa benim defalarca bakacağım kentlerden birisi Bursa aslında demokrat bir kent. Geleneği olan bir kent. Eski günlerini geride bırakmış, istismar edilen bir kent.

Kazanacağımız iller
-Bakıyorsunuz turist Eskişehir'e geliyor, Bursa'ya geliyor. Bursa'yı kazanacağız. İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Mersin kazanacağımızı gördüğümüz yerler

Bu illeri alırsa erken seçim isteyecek m?
-
Biz buraları aldık diye hemen erken seçime gidelim denirse bu siyasi fırsatçılıktır. Belediye başkanlarımız vaatlerde bulunuyor, başarı elde ettikleri durumda devam edecekler. Türkiye ciddi bir ekonomik krizin göbeğinde bu önceliğimiz olmalı.

15 Temmuz darbe girişimi
15 Temmuz hain darbe girişimidir,  demokrasiye kast eden edilen darbe. 20 Temmuz ise sivil darbedir. FETÖ vari yapılara devlet içinde son verilmeli." 

Kılıçdaroğlu daha önce 15 Temmuz için kontrollü darbe ifadesini kullanmıştı


Listemizde HDP'li aday yok
PKK terör örgütüdür. HDP, parlementoda grubu bulunan bir siyasi partidir. HDP’li adaylar listemizde yok. Benim içinde dokunulmazlığına güvenme dedi. Hapse atıyorsa da atsın. Tehdit şantaj üzerinden siyaset yapılmaz. Bu kadar ayrımcılık yeter. Varsa bir eksiğimiz söylesin ama herkesi terörist ilan etti. Meral Hanımı, beni, Temel beyi, hal esnafını terörist ilan etti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan  yeni anket
Foto Galeri Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan yeni anket Galeriye Gözat