BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.474,68
MAGAZİN

Ceren Hindistan'dan canlı yayında olay Mustafa Sandal açıklaması!

Kanal D'deki 2. Sayfa programına bağlanan Ceren Hindistan, Mustafa Sandal'la tanışma evresindeyken Irmak Ünal'la sevgili olduğunu öğrendiğini söyledi.

Eski eşi Emina Jahoviç ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Ceren Hindistan'la aşk yaşadığı konuşulan Mustafa Sandal'ın Irmak Ünal'la birlikte olduğu ortaya çıkınca herkes şoke oldu. Kimse Sandal'ın Instagram hesabından Hindistan'a attığı aşk mesajlarına anlam veremedi. Ceren Hindistan da bugün Kanal D'deki 2. Sayfa programına bağlanarak konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Canlı yayına telefonla bağlanan Hindistan, Sandal'la tanışma evresindeyken Irmak Ünal'la sevgili olduğunu öğrendiğini söyledi ve şunları dile getirdi;

Ben de Mustafa Sandal'ın neden böyle yaptığını anlamadım. Herkes fotoğraftaki kadını ben zannedince ben de Instagram'dan bir mesaj atarak 'Bir açıklama yapalım mı?' diye sordum.

Mustafa Sandal da, "Ceren hiç gerek yok. Hazır böyle şeyler yazılmışken aşk yaşayalım" gibi duygusal bir konuşmaya geçti. Ben yine de mesafeliydim. 'Herhalde zor zamanlar geçiriyor, mantıklı düşünemiyor, belki de alkollü olduğu için böyle mesajlar atıyor' diye düşündüm. 

Mustafa Sandal bana 'Açıklama yapma' derken bir bildiği vardır diye tahmin etmiştim. Ama sonra Irmak Ünal'la aşk yaşadığını öğrenince şoke oldum. Ne gerek vardı böyle şeylere? 

Bizimkisi arkadaşlık üzerine konuşulan bir yazışma değildi. Whatsapp'ta 'hayatıma hoş geldin' gibi bir konuşma da başlamıştı.

Hindistan "Sonradan aranızda bir konuşma geçti mi?" sorusuna ise, "Hayır yazmadım. Her şey ortada. Ne gerek var ki?" yanıtını verdi. 

Sitene Ekle