BIST 9.441
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,10
GÜNCEL

Cep telefonu ve televizyon için canına kıymak istedi!

Adana'da 14 yaşındaki bir çocuk kendisine cep telefonu alınmadığı ve evdeki televizyonun kırık olduğu gerekçesiyle 3 katlı evlerinin damına çıkıp canına kıymak istedi.

Edinilen bilgiye göre, olay Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki S.C.T. bir süre önce ailesinden cep telefonu istedi. Ancak aile çocuğun istediği telefon pahalı olunca alamadı. Evde çıkan tartışmada çocuğun ağabeyi televizyona tekme atarak kırdı. Çocuk hem telefon alınmaması hem de televizyonun kırılmasına sinirlenerek 3 katlı evlerinin damına çıkarak atlamak istedi. Aile çocuğu ikna etmeye çalıştı ancak bir türlü ikna edemedi. 

POLİSLER İKNA ETMEYE ÇALIŞTI: Bu arada, olay yerine polis geldi. Polis dama çıkarak bir süre çocukla konuşup "İnsan telefon ve televizyon için kendini öldürmek ister mi? Telefon alınır, televizyon yapılır" diyerek ikna etmeye çalıştı.

DALGINLIĞI SAYESİNDE KURTARILDI: İntihar girişimini gören meraklı vatandaşlar aşağıda toplanıp beklemeye başladı. Polis bir süre daha çocukla konuşup dalgınlığından faydalanarak onu tutup damın kenarından aşağı çekti. Bu durumu gören meraklı vatandaşlar can kurtaran polisleri alkışladı. Polis çocuğu ailesine teslim etti.

Cep telefonu ve televizyon için canına kıymak istedi!

Sitene Ekle