BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Cenaze töreninde düğün yapıp ölen kız arkadaşıyla evlendi

Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletinde bir adam, yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden kız arkadaşı ile cenaze töreni sırasında düzenlenen düğünde nişanlandı.

HİNDİSTAN'da akıllara durgunluk veren bir evlilik töreni gerçekleşti. Tamil Nadu eyaletinde bir adam, yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden kız arkadaşı ile cenaze töreni sırasında düzenlenen düğünde nişanlanıp nikah kıydı. Ölen genç kadının annesinin, Hint geleneklerine uygun şekilde bir gelin gibi giydirilen kızının üzerine evliliği sembolize eden kırmızı toz serpti. Genç kızın başına erkek arkadaşı tarafından kırmızı bir nokta konuldu. Bu sırada genç adamın ağladığı görüldü.

Hintli bir adam, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kız arkadaşı için düzenlediği Hint geleneklerine uygun bir düğün töreninde ölen kız arkadaşı ile nişanlandı.
Cenaze töreninde çekilen videoda, oldukça üzüntülü olduğu görülen adamın, cenazeye katılanların önünde Hint geleneklerine uygun düğün ritüelleri sergilediği görülmekte.

Öte yandan videoda, hayatını kaybeden genç kadının annesinin, Hint geleneklerine uygun şekilde bir gelin gibi giydirilen kızının üzerine evliliği sembolize eden kırmızı toz serptiği görülüyor. Genç kızın başına başına erkek arkadaşı tarafından kırmızı bir nokta koyulduğu sırada erkek arkadaşının ağladığı görülüyor.

Genç çiftin yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu ve trajik kaza yaşanmadan önce evlenmeyi planladıkları belirtildi.

Cenazeye katılan biri tarafından çekilen video sosyal medyada geniş bir kitle tarafından paylaşılırken, sosyal medya kullanıcılarından bazılarının, Hintli adamın düzenlediği evlilik törenini takdirle karşılamasına ilişkin yorumlar dikkat çekti.

Chetan Anand isimli bir adam videoya ilişkin yaptığı yorumda, "Bu filmlerde görebileceğiniz tarzda bir şey değil, bu gerçek aşk" dedi.

Madhu isimli kadın bir kullanıcı ise, "Hayatımda, beni böyle sevebilecek bir adam istiyorum" yorumunda bulundu.

Sitene Ekle
Etiketler