BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
MEDYA

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216’dan ilk görüntüler geldi: 'Tarkan' sürprizi!

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216’dan ilk görüntüler geldi. Daha önce kadrodaki isimleri tek tek Twitter adresinde açıklayan Cem Yılmaz, Arif V 216'dan üç teaser paylaştı.

Arif V 216'dan ilk görüntüler nihayet yayınlandı. Cem Yılmaz, yeni filmiyle 2004 yılında çektiği G.O.R.A. filminin çok sevilen karakteri Erşan Kuneri'yi bir kez daha seyirciyle buluşturacak. Arif V 216, 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda olacak.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216’dan ilk görüntüler yayınlandı. Daha önce kadrodaki isimleri tek tek Twitter adresinde açıklayan Cem Yılmaz, Tarkan’ın Kuzu Kuzu şarkısını seslendirdiği bir sahneyi de paylaştı.

Yayınlanan üç teaser’da Çağlar Çorumlu kostümleri ve aksesuarlarıyla ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’e yeniden hayat veriyor. Görüntülerdeki bir diğer sürpriz ise ‘Kuzu Kuzu’! Tarkan’ın Türk Pop Müzik klasikleri arasına giren şarkısı Kuzu Kuzu’yu bu defa Arif Işık seslendiriyor.

Filmin başrol oyuncularından Seda Bakan, Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyircinin karşısına çıkıyor. Cem Yılmaz’ın Gora filminde kült olan karakteri Erşan Kuneri yine Arif V 216’nın ilk görüntüleriyle seyirciyle buluşuyor.

TARKAN DA PAYLAŞTI

Bu arada Tarkan da filmin teaser görüntüsünü Instagram hesabından paylaşarak şu açıklamayı yaptı: "Yolun açık olsun Arif V 216... Sevgili Cem Yılmaz ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyor, bol şans ve başarılar diliyorum"

Cem Yılmaz da Twitter hesabından Tarkan'ın bu açıklamasını paylaştı ve şu notu ekledi: "Tarkan Tarkandır! O kadar ;)"

Post prodüksiyon çalışmaları devam eden film, Nu Look ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda olacak.

Sitene Ekle