Cem Yılmaz'ı görenler tanıyamadı! Cenazedeki hali şaşırttı...
Kahve Dünyası ve Altınmarka Grubu'nun kurucusu Birol Altınkılıç’ın cenaze törenine katılan Cem Yılmaz, görünümüyle dikkat çekti. GORA 4 GORA çekimlerini sürdüren komedyen Arif Işık karakterine benzetildi. Yılmaz’ın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.
Kahve Dünyası ve Altınmarka Grubu'nun kurucusu Birol Altınkılıç, Monte Carlo'da geçirdiği ani kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetmişti.
Beklenmedik ölümüyle ailesini, çalışma arkadaşlarını ve iş dünyasını yasa boğan Altınkılıç, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Rahmi Koç ve Ali Koç'tan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a kadar pek çok tanınmış ismin katıldığı törende Cem Yılmaz da “kıymetli ağabeyim” diye andığı Birol Altınkılıç'a son görevini yerine getirmek için oradaydı.
CEM YILMAZ’I TANIMAK KOLAY OLMADI
Cenazeden gelen görüntülerde Cem Yılmaz'ı ilk bakışta tanımak kolay olmadı. Cem Yılmaz yerine yeni imajıyla Arif Işık'a dönüşmüş bir Cem Yılmaz vardı.
YORUM YAĞDI
GORA 4 GORA çekimlerine devam eden Cem Yılmaz adeta o karakter ile bütünleşmiş.
Cem Yılmaz'ın görüntülerine; “Film rolünde adam”, “Arif Işık tiplemesi, devamlılık diye bir şey var”, “Cem Yılmaz’a ne olmuş öyle”, “Setten çıkıp gelmiş” gibi yorumlar yapıldı.