BIST 10.459
DOLAR 32,29
EURO 35,11
ALTIN 2.476,74

Cem Yılmaz'dan şok açıklama 'Mutfakta aşçı, yatakta...'

Cem Yılmaz'dan şok açıklama 'Mutfakta aşçı, yatakta...'

Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın, senaryosunu birlikte yazdıkları ‘Deli Aşk’ vizyona girdi. Filmin yapımcılığını ise ünlü komedyen Cem Yılmaz üstlendi. Yılmaz ve Kaman Kardeşler’le bir araya geldiler.

Cem Yılmaz'dan şok açıklama 'Mutfakta aşçı, yatakta...'

Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın, senaryosunu birlikte yazdıkları ‘Deli Aşk’ vizyona girdi. Filmin yapımcılığını ise ünlü komedyen Cem Yılmaz üstlendi. Yılmaz ve Kaman Kardeşler’le bir araya geldiler. Onlar bir araya gelince neler konuşuldu neler... Kaman Kardeşler nasıl dikkatinizi çekti? Cem Yılmaz: Yolda rastladım! Şaka tabii... İşlerini takip ediyordum. Bir önceki filmlerinin de galasına gitmiştim. Çok gülmüştük. Ekip ruhu denen şeyi yakalamalarından çok etkilendim. Yeni senaryolarını okuyunca da işin içinde olmak istedik. Yalvar yakar kabul ettirdik! Onların mizahını nasıl tanımlarsınız? Cem Yılmaz: Güzel, hızlı, fırlama... Sizi cezbeden de bunlar mı oldu? Cem Yılmaz: İşin özü, aynı kafayı paylaşmak. Mizahçıların aslında sert karakterler oldukları söylenir. Sizin için Cem Yılmaz’la çalışmak zor muydu? Emrah Kaman: Çok kolay ve eğlenceliydi. Dün gibi hatırlıyorum, Cem Abi’ye ilk çekilen görüntüleri izletirken heyecandan titriyordum. Ona bir şey beğendirmek, çocukluk kahramanına bir şey beğendirmek gibi... Cem Yılmaz: İyice yaşlandırdı beni... ‘Gençlik kahramanı’ de bari vicdansız!

Cem Yılmaz'dan şok açıklama 'Mutfakta aşçı, yatakta...'

Cem Yılmaz’ın yetenekli ve komik olduğunu biliyoruz. Bunlar bir yana, onunla tanıştığınızda en çok neye şaşırdınız? Emrah Kaman: Tanıştığımız gün eve gidince “Oğlum, baya’ da yakışıklıymış” dedik. Cem Yılmaz: Olay aşkitoma dönüyor... Ne diyorsun abi sen (gülüyor)? Emrah Kaman: Tabii o kadar değil. Mesela sonra yeni filminin toplantılarına katıldık. Ondan bir sürü şey öğreniyoruz. Cem Yılmaz: Hakan, biz seninle de yeni tanıştık. Senin düşüncen ne oldu, onu merak ettim? Acayip tatlısınız... Cem Yılmaz: Başlık budur bence, bitti! Peki Kaman Kardeşler, bu birliktelikten sonra kariyerinizde ne değişir? Emrah Kaman: Cem Yılmaz’la birlikte başka bir deryaya açılıyoruz. Tabii bu biraz korkutucu ama yanımızda Cem Abi var, boğulmayacağız. Sizinle çalışmak isteyen isteyen yüzlerce komedyen varken Kamanlar şanslıymış... Cem Yılmaz: Günümüzde insanlar tek başlarına da bir şeyleri başarabiliyor. Hiçbir kabiliyeti gömemeyeceğin bir devirde yaşıyoruz. Çocuk evinde çektiği video’yu sosyal medya kanalına koyuyor ve ertesi gün dünyanın en meşhur adamı oluyor.

Cem Yılmaz'dan şok açıklama 'Mutfakta aşçı, yatakta...'

Bugün yolun başında olsaydınız, her şey daha mı farklı olurdu? Cem Yılmaz: Ben sektörün hep dışında oldum. Mesela karikatür çizdiğim dönemde, memlekette özel televizyonlar yeniydi ve değişik şeylere açıktı. Ama ben televizyona çıkmadım. Eğlence sektöründeki insanların izlediği yolu izlemedim. Çünkü benim işim başka. Bu da bana konfor yaratıyor. Bir de ben ekranda birilerini görüp “Sizi geçeceğim” diye başlamadım işe. Gençlere tavsiyem; yola çıkarken meydan okumamaları. Çünkü bir anlamı yok. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in ilk filminin de yapımcılığını üstlenmiştiniz. Boynuz kulağı geçerse tereddüdü yaşamıyor musunuz hiç? Cem Yılmaz: Boynuz kulağı geçebilir ama duyamaz (gülüyor)! Önemli olan; evrensel standardı yakalamak. Ya da işine kendi imzasını atan bir adamın varlığından mutluluk duymak... İnsan bu ‘mesleki ermişlik noktası’na nasıl ulaşıyor? Cem Yılmaz: Herkes bir maceraya atılıyor. Film yapmakla ilgili macera da biraz katmanlı, o yüzden tecrübeni paylaşıyorsun. Hep etrafımda benden daha başarılı insanlar oldu. Mesleki olarak da özel hayatımda da... Zaten öyle de olmasını isterim. Kamanlarla da işlerinde iyi oldukları için beraber çalışıyoruz.

Cem Yılmaz'dan şok açıklama 'Mutfakta aşçı, yatakta...'

Filminizin adı ‘Deli Aşk’... Aşklar artık daha mı deli? Emrah Kaman: Filmin adını Cem Abi koydu. Normalde çok kötü bir ismi vardı: ‘Çocuklarımın Anası’. Cem Yılmaz: Ozan Güven’in ‘Annemin Yarası’ filminin galasından çıkınca karar vermişler herhalde... Emrah Kaman: Biz isim koyma konusunda çok iyi değiliz. Cem Yılmaz: Ben de öyle aslında. Bakınız; ‘GORA’... Baktım bulamıyorum, uyduruyorum. Aslında karakterlerin sivriliklerinden ilham alarak bu ismi önerdim. Çünkü birçoğu deli deli hareketler yapıyor.