BIST 9.968
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.425,38
GÜNCEL

Cem Korkmaz'ın cenazesinde dikkat çeken kare!

Cem Korkmaz'ı son yolculuğunda çocuk hayranları yalnız bırakmadı. Youtube fenomeni Cem Korkmaz son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL'da oturduğu dairede geçtiğimiz akşam intihar eden Youtube'un fenomen ismi Cem Korkmaz için Bursa'da cenaze töreni düzenlendi.

Şahan Gökbakar'ın başrollerini oynadığı Recep İvedik 4'te canlandırdığı Halil ibrahim karakteri ile yıldızı parlayan, Arog filmiyle ünlenen ve Youtube'de 'Oha Diyorum' kanalı ile geniş bir hayran kitlesi elde eden 30 yaşındaki Cem Korkmaz, dün İstanbul'da Üsküdar'daki evinde ölü olararak bulundu. İntihar ettiği sanılan Cem Korkmaz'ın cenazesi İstanbul'daki otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere sanatçı olan babası Muhittin Korkmaz tarafından dün akşam saatlerinde Bursa'ya getirildi.

ULUCAMİDE CENAZE NAMAZI KILINDI

Cem Korkmaz'ın cenazesi bugün öğlen Ulucami'ye getirildi. Burada yapılan cenaze törenine sanatçının babası Muhuttin Korkmaz, annesi Engin Korkmaz, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze töeninde Bursa Devlet Tiyatrosu oyuncuları ile Bursaspor eski Kaptanı Sinan Bür de hazır bulundu. Oğlunun acısı ile anne Engin Korkmaz ayakta durmakta güçlük çekerken taziyeleri ise babası Muhittin Korkmaz kabul etti. Cem Korkmaz'ın cenazesi cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi

CEM KORKMAZ'IN CENAZESİNDE ÇOCUK HAYRANLARI DA VARDI

Oğlu Cem Korkmaz'ın cenazesinde, birçok ünlü komedi filminden tanınan oyuncu Muhittin Korkmaz taziyeleri kabul ederken, Youtube fenomenini çocuk hayranları da kendisini yalnız bırakmadı. Cenazeye katılan çocuklar, çok üzgün olduklarını söyledi.

Sitene Ekle