BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
MEDYA

Çekirge Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni mi olacak?

CNNTürk'e konuk olan Fatih Çekirge, Hürriyet'e Genel Yayın Yönetmeni olarak geleceğinin sinyallerini verdi ve 'MİT TIR'ları haberine atlamazdım' dedi.

Hakan Çelik ile Hafta Sonu programı, Türk basınının tecrübeli kalemlerinden Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge’yi ağırladı.


Fatih Çekirge Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni mi olacak?


Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge, konuk olduğu programdaki açıklamalarında Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in yerine geleceği sinyalini verdi. Çekirge, 'Sanki gazetelerin Ankara temsilcileri genel yayın yönetmeni oluyormuş gibi bir algı var. Neden Antalya'dan ve İstanbul merkezden olmuyor?' şeklinde yorum yapınca; izleyicilerden 'Hürriyet'in genel yayın yönetmeni canlı yayında' yorumları geldi.


'MİT TIR'ları haberine atlamazdım'


Gündeme dair önemli tespitlerde de bulunan Fatih Çekirge, tutuklu gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’e de değindi. Çekirge, gazetecilerin tutuklanmasına neden olan MİT TIR'ları haberi için, "Kullanmadan önce çok iyi araştırırdım. Çünkü o silahların nereye gittiği belli değil. Hatta sorumlulara bile sorardım. Gençliğimde bu tip hataları ben de yaptım. Bu yüzden habere hemen atlamazdım" dedi.



Sitene Ekle
Etiketler