BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57
GÜNCEL

Çatışma anında kafa karıştıran detay

İzmir'deki hain saldırı güvenlik kameralarının kaydettiği bir görüntüde kahraman polis teröristlerle çatışırken hemen önde bulunan jandarma aracının kapısı açılıyor ve kapanıyor.

İzmir'deki hain saldırıda güvenlik kameralarının kaydettiği bir görüntü kafaları karıştırdı: Çatışmanın yaşandığı saniyelerde, teröristlerin siper aldığı jandarma aracının kapısı açılıyor; ancak çatışma sesinden sonra tekrar kapanıyor.

İzmir'de adliye binasına yönelik terör saldırısında, şehit polis memuru Fethi Seki'nin teröristlerle çatışma anının görüntüleri yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Görüntülerde şehit polis memuru Fethi Seki'nin teröristlerle çatışmaya girdiği anlarda, saldırganların arkasına saklandığı jandarma aracının kapısı aralanıyor. 

ŞEHİT POLİS ARACA KADAR YAKLAŞIYOR

Aracın kapısı açıldıktan bir kaç saniye sonra da kapanıyor. Bu sırada ikinci terörist polis memurundan kaçarak aynı aracın arkasına geliyor. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından, araçta görevli olduğu düşünülen kişinin silahlı olup olmadığı, silahlıysa neden çatışmaya girmediği ise tartışma yarattı.

Sitene Ekle
Etiketler